Qasva
Tietoa Meistä

Keitä olemme?

Olemme pieni ja tehokas yrittäjäyhteisö, jolla on vuosikymmenien kokemus kustannustehokkaiden sisältöstrategioiden luomisesta ja toteuttamisesta sekä myynnin edistämisestä eri kanavissa.

Yhteys: Heidi Ekholm-Talas
heidi@qasva.fi
Puhelin 050 439 1075
Linkedin

Mitä teemme?

Olemme erikoistuneet sisällöntuotantoon. Hoidamme somekanavat puolestanne kuntoon ja luomme hakukoneystävällistä laatusisältöä esimerkiksi blogiinne, jotta aikanne vapautuu ydinliiketoimintanne hoitamiseen.

Tunnemme somevaikuttajat ja hoidamme tehokkaasti vaikuttajakampanjoiden koordinoinnin.

Mitä tarjoamme?

Autamme teitä hoitamaan sosiaalisen median sekä kaiken sisällöntuotannon kustannustehokkaasti ja laadukkaasti. Kun liiketoimintanne kasvaa, olemme onnistuneet työssämme.

Tarjoamme vaikuttajamarkkinointikampanjoiden suunnittelua ja toteutusta.

Miksi valita meidät?

Meillä on vuosikymmenien kokemus sosiaalisesta mediasta ja sisällöntuotannosta sekä vahvat referenssit tyytyväisiltä asiakkailta.

Tarjoamme teille läpinäkyvän raportoinnin kaikesta tekemisestä. Voitte aina luottaa siihen, että jokainen euro on viisas investointi liiketoimintanne kasvuun.

Toimimme tiiviissä yhteistyössä yrityksenne kanssa, jotta pystymme auttamaan teitä juuri niissä asioissa, missä tarvitsette apua.

Olemme vahvasti tulosorientoituneita. Me menestymme vain ja ainoastaan, kun luomme teille lisää menestystä.

Tarjoamme sosiaalisen median ylläpito- ja päivityspalveluita, sisällöntuotantoa ja hakukoneoptimointia takuulla kustannustehokkaasti.

Haluatko kuulla lisää mahdollisesta yhteistyöstä kanssamme?

Jätä meille viesti tai soita suoraan ja keskustellaan tarpeistanne.